Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Τα σχέδια του Καλλικράτη



Οι Πασχαλινές γιορτές πάνε προς το τέλος. Οι πόλεις και τα χωριά γέμισαν με κόσμο άν και ήταν αρκετά νωρίς το Πάσχα. Βέβαια μετά τις ευχές οι πρώτες κουβέντες όλων ήταν τι θα γίνει τελικά με τις συνενώσεις των δήμων και των Κοινοτήτων. Το Σάββατο θα συνεδριάσει στην Άρτα η Τ.Ε.Δ.Κ. προκειμένου να πάρει τις αποφάσεις της για τα μελλούμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Απ' ότι διάβασα στο epirusgate , Στο Νομό Άρτας οι ΟΤΑ από 16 λιγοστεύουν στους 3.
• Ο Δήμος Άρτας ενώνεται με τους Δήμους Αμβρακικού, Αράχθου, Βλαχερνών, Κομποτίου, Ξηροβουνίου, Πέτα, Φιλοθέης και την Κοινότητα Κομμένου.
• Ο Δήμος Ηρακλείας με το Δήμο Γ. Καραϊσκάκη και Τετραφυλίας.
• Ο Δήμος Αγνάντων με το Δήμο Αθαμανίας και τις Κοινότητες Θεοδωριάνων και Μελισσουργών.
Αναμένουμε τα νεώτερα εντός των επομένων ημερών όπως άλλωστε υποσχέθηκε και η Κυβέρνηση

3 σχόλια:

  1. "Παρακαλούμε για τη δημοσίευση και την προώθηση της προσπάθειάς μας"

    Από τα Φάρσαλα σε όλη τη Ελλάδα!
    Η διαδρομή χωράφι - καταναλωτής, χωρίς οποιονδήποτε μεσάζοντα και έμπορο, των αγνών αγροτικών Φαρσαλινών προϊόντων αποκλειστικής παραγωγής μας, φαίνεται ότι επιβραβεύεται από τους καταναλωτές με την μεγάλη ανταπόκριση που έχει η ιστοσελίδα μας.
    Το www.kontogiannis.eu στους λίγους μήνες λειτουργίας του έχει αγκαλιαστεί από τους καταναλωτές ξεπερνώντας τις 2.850 επισκέψεις ενώ πολλές είναι οι παραγγελίες προϊόντων μας.
    Έτσι ο καταναλωτής είναι τριπλά κερδισμένος. Και τα προϊόντα που καταναλώνει είναι αγνά και τα απολαμβάνει σε φυσιολογικές τιμές χωρίς τα κέρδη των εμπόρων και μεσαζόντων και μπορεί να κάνει την παραγγελία του εύκολα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού από το σπίτι του.
    Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν και να τους διαβεβαιώσουμε ότι η προσπάθεια μας αυτή και θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί.
    Βρίσκεται σε εξέλιξη η καλαίσθητη παραδοσιακή συσκευασία των προϊόντων μας ενώ ηδη ετοιμάζεται το νέο δυναμικό μας site το οποίο θα "ανέβει" στο διαδίκτυο το προσεχή διάστημα. Μέσω του νέου site θα δίνεται καταρχήν η δυνατότητα να ενημερωθούν οι καταναλωτές για διάφορα θέματα αλλά και να παραγγείλουν on line τα αγνά μας προϊόντα.
    Είμαστε στη διάθεση όλων για οποιαδήποτε πληροφορία ή παραγγελία σας και είμαστε πάντα πρόθυμοι και χαρούμενοι να σας εξυπηρετήσουμε.

    Με εκτίμηση
    Χαράλαμπος Ν. Κοντογιάννης
    Αγνά Αγροτικά Προϊόντα Φαρσάλων
    Άγιος Kων/νος Φαρσάλων Λάρισας
    τηλ:. 2491091252, 6946225365
    url: www.kontogiannis.eu
    e mail: xaralamposkontogiannis@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μελισσουργιώτες δεν σας χάλασε που θα κανετε 60 χιλιομετρα για να βγαλετε πιστοποιητικο στο βουργαρελι!Απο εδω και περα θα εισθε υποτελεις του δημου αθαμανιας που θελατε να ειστε και πρωτευουσα καραγκιόζηδες χαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΜΟΝΩΜΕΝΟΙ σταύλοι για το ενδεχόμενο ηφαιστειακού νέφους:
    Πρόεδρος Ισλανδίας: ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ για ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ! (Δηλαδή ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ- http://www.youtube.com/watch?v=s13iwp317ok)

    http://www.youtube.com/v/ToDjdeFpRAw
    The eruption of the Eyjafjallajoekull volcano in Iceland, and the travel chaos it has caused, is only a "small rehearsal", according to Iceland's President Olafur Grimsson.
    The larger Katla volcano, right next to it, usually erupts every century, and the last eruption was in 1918, he said. http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/newsnight/8631343.stm.

    Μας απειλούν έντεκα επικίνδυνα ηφαίστεια!
    Σε περίπτωση παρατεταμένης έκρηξης αναμένεται- εκτός από την απαγόρευση των πτήσεων- ένα φαινόμενο που ονομάζεται «ηφαιστειακός χειμώνας» κατά το οποίο το νέφος τής τέφρας εμποδίζει την ηλιακή ακτινοβολία να φτάσει στη Γη.
    http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4571465

    Times: ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΩΝ ΝΕΦΩΝ-ψύξης
    Sunday Times
    May 16, 2010
    Scientists forecast decades of ash clouds
    http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article7127706.ece

    H AITIA που ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ σεισμοί-ηφαιστειακές εκρήξεις, άρα και η πιθανότητα πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα:
    http://www.youtube.com/watch?v=ZlZY8r_3wlg

    ΑπάντησηΔιαγραφή